Dynapond – dynamisk vägning

Dynapond – dynamisk vägning

På Dametric har vi över 20 års erfarenhet av dynamisk vägning och registrering. Under denna tid har vi drivit den tekniska utvecklingen framåt och utvecklat vår nya 3:e generation av system för dynamisk vägning och registrering.

Dotterbolaget Dynapond marknadsför och säljer detta system för dynamisk vägning och registrering, också kallat Dynapond, samt Dametrics tidigare våg- och taggsystemslösningar.

Dynapond levererar en komplett helhetslösning för dynamisk vägning och registrering med syftet att uppfylla kundernas alla behov av att väga rätt och att registrera allt inklusive avvikelser på ett enkelt sätt.

Öppet gränssnitt
Dynaponds gränssnitt är fritt att implementera mot samtliga verksamhetssystem på marknaden.

Idag har vi ett färdigutvecklat helhetskoncept, kallat Dynaledge, tillsammans med B&M Systemutveckling. Med vår hårdvara från Dynapond och programmet FetchPlanner från B&M Systemutveckling kan vi hantera ruttplanering, vägning och registrering.

Se Dynaledge-videon »

Dynamisk våg

Dynamisk våg

Med vår patenterade, banbrytande dynamiska kärlvåg tar Dynapond avfallshantering till en helt ny nivå. Här har vinkelsensor, triggersensor, lastcell och mätelektronik integrerats i en och samma kompakta enhet, utan något behov av kalibrering eller externa komponenter.

Trots sin avancerade elektronik och behändiga storlek tål den dynamiska vågen rejäla påfrestningar. Det inbyggda överlastskyddet imponerar med sin unika stöttålighet då den klarar över- och underlaster på minst 10 ton.

RFID-läsare

Dynaponds nya RFID-läsare, som monteras på kärllåset, har ett särskilt brett läsområde. Detta ger mycket större flexibilitet när kärlen ska placeras på lyften. Den multifärgade ljusrampen ger direkt visuell återkoppling som visar användaren när allt fungerar som det ska – och även när det inte gör det.

Armbandsläsare

Vår armbandsläsare ersätter eller kompletterar fordonsmonterad RFID-utrustning. Registreringarna lagras internt eller skickas till ansluten utrustning. Enheten är stryktålig och väderbeständig.

  • Läser alla förekommande taggar i frekvensbanden 125 och 134,2 kHz
  • Kapslad elektronik, stöttålig och vattentålig
  • Lagrar upp till 2000 tömningar internt i minnet
  • Bluetooth® Smart version 4.2-kompatibel
  • Mer än 16 timmars batteritid
Armbandsläsare