AGS

 

AGS - Adjustable Gap Sensor

AGS-givaren representerar en vidareutveckling av TDC-givaren. Spetsen kan flyttas i en AGS till skillnad från en TDC där den statiskt ligger inbäddad i raffinörens statorsegment.

Det är därmed möjligt att kalibrera den oftare under produktionen i syfte att öka kalibreringsprocessens driftsäkerhet och riktighet. Detta arbetssätt reducerar raffinörens driftstopp och sänker den totala produktionskostnaden.
 

Användarvänlig hantering

AGS-givaren är en integrerad enhet som kombinerar mätspetsen på TDC-givaren med dessa enheter:

  • En malspaltsgivare
  • En temperaturgivare
  • En högfrekvent vibrationsgivare
  • En stegmotor som sköter förflyttningen av spetsen

Systemet är användarvänligt och kräver inte att personalen är specialutbildad för att kunna sköta det.
 

Övervakningssystemet

Övervakningssystemet för AGS-givaren inkluderar en Panel-PC som styr kalibreringsprocessen och kontinuerligt informerar operatören om kalibreringsstegen. Kalibreringsvärdena tas inte i bruk förrän operatören har godkänt kalibreringsresultatet.
 

Användningsområden

AGS-givare kan användas till alla slags raffinörer som för närvarande använder TDC-givare, med undantag för så kallade Dubbeldisk-raffinörer. Spetsen på AGS-givaren är identisk med en TDC-givares.
 

Köp AGS-givare av oss

En AGS kan användas tillsammans med ett RMS-, RS1- eller GMS-mätsystem. Mätspetsar till AGS-givare kan köpas antingen från din lokala säljkontakt eller direkt från Dametric.

 

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  Telefon: 08-556 477 00  Copyright © 2012-2021 Dametric

Microsoft-certifikat  ISO9001  ISO14001